12/07/2015

THE LONDON EYE

IMG_7826 IMG_7829 IMG_7842 IMG_7850 IMG_7859 IMG_7868 IMG_7878 IMG_7889 IMG_7896 IMG_7899 IMG_7905 IMG_7909 Tapasin tänään taas E:n ja kävimme katsomassa miltä Lontoo näyttää ylhäältä päin. Ihmismuurahaiskeko tämä kaupunki on, kuten isoisäni kommenttiboksissa kuvaili ja muurahaisilta kaikki näyttävätkin kaukaa katsottuna.
London Eyen jälkeen kävimme nappaamassa Pretistä lounasta ja etsimme penkin, jolle istuimme syömään. Vaikka oli mukava päästä hieman kauemmaksi Southbankin hälinästä palasimme kuitenkin vielä katsomaan London Eye 4D experiencen, jonka jälkeen kävelimme hieman National Galleryssa. Olisin voinut selvitä halvalla ja kävellä Victorialle ja ottaa bussin kotiin, mutta väsymyksen takia nousin metroon Charing Crossilla. Nyt istuskelen sängylläni ja odotan hostvanhempia kotiin. Babysitting on mukavaa kun lapsi nukkuu.
Syitä miksi melkein itkin onnesta tänään;  
x Lontoo (rakastun yhä uudelleen ja uudelleen)  
x kodittoman miehen kauniit sanat Trafalgar Squarella ("Kaiken menettämäni tilalle olen saanut niin paljon")  
x Charlien ensimmäinen suudelma (The perks of being a wallflower ♥)
x ruotsalaiset lihapullat ja röstiperunat (siunattuja olkoon Ikea ja hostvanhemmat)
x paras ystävä (alokkaan kanssa ei pitkään aikaan ole voinut jutella kunnolla)

Today I met E again and we went to see what London looks like from above. This city is a human anthill like my grandfather described in the comment box and sure everyone looked like ants from far. 
After the London Eye we picked up lunch from Pret and found a bench on which to sit down to eat. Even though it was nice to get away from the hustle on Southank we went back there for the London Eye 4D experience, after which we walked around in the National Gallery. I could have gone with cheap option, to walk to Victoria and take a bus home but I was so tired I got on the tube on Charing Cross. Now I'm sitting on my bed waiting for my hostparents to come home. Babysitting is nice when the child is asleep. 
Reasons I almost cried happy tears today;  
x London (I keep falling for this city all over again)  
x beautiful words of a homeless man on Trafalgar Square ("For all I have lost, so much I have gained")  
x Charlie's first kiss (The perks of being a wallflower ♥)  
x Swedish meatballs and rösti potatoes (bless Ikea and my hostparents) 
x best friend (we haven't had much time to talk earlier)

2 comments:

  1. Hei kato nyt mäkin hokasin et täällä voi kommentoida, hidas äly :) Tosi kiva että viihdyt hyvin, on pikkusen erilaiset kuviot mitä täällä nurkkakylissä. Eilen käytiin ilta-ajelulla ja oikeesti kylän raittia käveli 5 ihmistä ja autoja meni jopa n. 10. Siellä näyttää olevan tosi aurinkoista, täällä sataa ja kylmä, toppatakki päällä ulkoilen koiran kanssa. Nyt vielä vähän kahvia ja itse tehtyä sämpylää, sitten jumppaamaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Täällä noita ihmisiä kyllä riittää. Varmaan kerkisitkin uudesta postauksesta lukea, että täälläkään ei ole enää kesä... Eilisen vietin shortseissa, mutta tänään kuljin neule päällä vesisateessa.
      Mä kittaan täällä teetä, lenkkeilen ja leivän syömisestä oon luopunu kokonaan koska ruisleipää ei ole saatavilla helposti.

      Delete