08/08/2015

ABOUT HOMESICKNESS, PIZZA AND BEER

IMG_8183 IMG_8180 IMG_8181
Hyvin harvoin puhun blogissa ikävistä asioista, mutta viime aikoina koti-ikävä on lamauttanut ja olen itkenyt monta tuntia putkeen. Torstaina oli jälleen metrolakko, jonka vuoksi vietin päivän käymällä kirjastossa jotta saisin ajatukset muualle. Syynä kirjojen haalimiseen on myös lähestyvä Irlannin reissu, sillä kohteeseen on luvattu huonoa säätä. Ja jos sama kirjastokortti käy noin 15 kirjastossa niin miksi ei? Illalla kävin pubissa unkarilaistyttö B:n kanssa. Söin bataattiranskalaisia ja join pitkästä aikaa oluen, selitin briteille saunasta sekä iloitsin siitä, että Baskin-Robbins oli auki vielä kotimatkan aikana.
Perjantaina suunnitelmissa oli lähteä käymään merimieskirkolla, mutta hostlapsella oli valmistujaisjuhlat nurseryssa niin meninkin sinne. Juhlan jälkeen hostmumin äiti tuli meille päivälliselle, joten tein meille pitsaa. Taikinaterapia on ykkönen.

I really rarely talk about the bed things in my blog but lately the homesickness has been too much and I have cried for many hours. On Thursday we had a tube strike again so I went to library to get something else to think about. The reason for getting stacks of books is the upcoming trip to Ireland because the forecast for our destination is pretty bad. And if I can use the same library card in about 15 libraries, why not? In the evening I went to a pub with Hungarian girl B. I ate sweet potato fries and drank a beer, told British people about sauna and was happy about Baskin-Robbins being open while we were on our way home.
On Friday I was planning to go to the Finnish church but the hostchild had his graduation party in the nursery so I went there. After the party my hostmum's mother came to have dinner with us so I made pizza. Kneading dough is the best therapy ever.

4 comments:

  1. Mualima se on rankka paikka - ja samalla parasta mitä voi kokea!
    Ikäväntunne on yksi tapa sisäolennon kertoa, että kunnossa ollaan kun tunnetaan voimakkaasti.
    Tuossa tuo mummeli tutkii metrokarttoja suurennuslasin kanssa ja yksi puolentoista neliön kirjastosta lainattu Lontoon kartta on sängyssä levällään. Siis täysin turha toive, että vielä mahtuisi takaisin koteloonsa - täytyy sanoa, että koira, kissa, tai joku muu käypä elukka sen söi tai repi. ;)
    Muistahan syödä niin jaksat ;D
    / toivottelee äijeliini

    ReplyDelete
    Replies

    1. Katsellaan täällä sitten yhdessä mummon kanssa niitä karttoja, pian! :)
      Ainahan minä täällä syön :D

      Delete
  2. Minne päin Irlantia oot matkustamassa? :)

    http://maaranpaairlanti.blogspot.fi

    ReplyDelete